15 Secrets Successful People Know About Productivity

Kevin Kruse recently interviewed over 200 ultra-productive people including 7 billionaires, 13 Olympians, 20 straight-A students and over 200 successful entrepreneurs. He asked a simple, open-ended question, “What is your number one secret to productivity?” After analyzing all of their responses, He coded their answers into 15 unique ideas.

15_secrets_

See full article in huffinton post

Posted in Inspiration | Leave a comment

Hvad er de 6 mest powerfulde universale overtalelses principper videnskabeligt bevist

Det får du indblik i  via denne korte 11 minutters video som i streg og tegning nemt og overskueligt illustrerer det. Over 3 millioner har set den og du møder principperne hver eneste dag via reklamer og andre medier.

Posted in Inspiration | Leave a comment

Du kan blive rigtig god til hvad som helst på 20 timer

Du har sikkert hørt det kræver 10.000 timers træning at blive ekspert eller en af verdens bedste inden for et felt – men du kan rent faktisk blive rigtig god, til hvad som helst, hvis du investerer 20 timer i at lære noget nyt ved at anvende denne formel – se videoen og hvis du investerer 45 min hver dag de næste 30 dage kan du lære en ny “skill”  – videoen varer 20 min – det er de bedste 20 minutter jeg har investeret i år – enjoy

 

Posted in Inspiration | Leave a comment

Den videnskabelige godkendelse af PowerNap – God Dag!

The Wall Street Journal giver anbefalinger til at planlægge din perfekte lur, herunder hvor lang tid din lur giver bedst mening.

Søvn eksperter i artiklen siger en 10-til-20-minutters powernap giver dig den bedste investering, men afhængigt af hvad du vil have den lur til at gøre for dig, kan andre varigheder være ideel. For et hurtigt boost af årvågenhed, siger eksperter en 10-til-20-minutters powernap er tilstrækkeligt til at komme tilbage for at booste ens arbejde.
Læs evt. mere på: http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/how-long-to-nap-for-the-biggest-brain-benefits/#sthash.UFGHYQ9c.dpuf

Posted in Inspiration | Leave a comment

Employee Engagement – Hvordan skaber man X-factor i en organisation.

Hvad skal der til for at skabe x-factor og medarbejder engagement. I denne model fra BlessingWhite fremlægges en konkret og overbevisende model for hvordan det er muligt.

Posted in Inspiration | Leave a comment

Oprah Winfrey Harvard Commencement speech 2013

På er herlig uhøjtidelig og selvironisk måde tages vi gennem hendes egen opvækst gennem jagten på successen og om at sætte baren højt hele tiden og hvordan det nærmest naturlovsmæssigt garanteres at du vil opleve set backs fiaskoer og udfordringer og at du vil komme til at lave fejl, alt sammen for at give dig styrke og livslæring.

If you learn something teach – If you get something, share – find the inner voice and listen to what makes you come alive. Oprah 2013

 

 

Posted in foredrag, Inspiration | Leave a comment

Breakthrough Performance

Lige meget hvad du ønsker et gennembrud på, så er din hjerne optaget af alt det der står i vejen for dette gennembrud – så en af vejene til at skabe gennembrud er, at fokusere på en ting og gennemføre det – Alan Fine taler om Faith, Fire and Fokus – altså troen på du kan – masser af energi tillagt og så fokus på en ting i dit gennembrud – ved at fjerne alt det der forstyrrer din hjerne.

Posted in Inspiration | Leave a comment

93% af vores kommunikation er ikke det vi siger !

Posted in Inspiration | Leave a comment

Fra en rød papirclips til et nyt hus på 14 byt

Her er essensen af at handle – du har en vare, der byttes til en anden værdi – ofte er det penge, som symboliserer en vis værdi, men i dette tilfælde har en ung mand, en drøm om, at eje sit eget hus og han beslutter sig for, at se om han via byttehandler kan opnå dette – følg hans enestående rejse, på denne 8 minutters video.

Posted in Inspiration | Leave a comment

Changing Education Paradigms

Posted in Inspiration | Leave a comment