Company Coach

 

bpos tilbyder Company Coaching dage i jeres virksomhed. Der planlægges 5-6 coaching-sessioner per dag og virksomheden kan frit tildele disse sessioner til de medarbejdere som har ønsket at gennemgå et forløb. Det er normalt at et coaching forløb aftales med den enkelte til mellem 5 og 10 sessioner. Intervallerne imellem de enkelte sessioner aftales efter behov.

Har i eksempelvis 10 ledere/medarbejdere som i ønsker skal gennemgå et coaching forløb på min 5 sessioner vil det koste 72.000 ex moms. Vi finder sammen de 10 dage som passer jer bedst.

Individuel coaching
For bpos er individuel coaching alt det der skal til, for at flytte et andet menneske, og alle de spørgsmål der kan stilles, for at den coachede opnår den selvindsigt der motiverer til at nå i mål.

I business coaching har vi fokus på mål midler og aktiviteter og på dine kompetencer i forhold til det du skal udrette. Vi arbejder med værdier og regler overbevisninger og bryder igennem gammel uhensigtsmæssig adfærd og skaber fundamentet for et nyt og værdi skabende samspil mellem dig og virksomheden. Vi arbejder med det positive samspil med kolleger medarbejdere og chefer og tager fat i det der står i vejen for din og din virksomheds succes – nemlig Forhindringer – udfordringer og problemstillinger, så du kan bryde igennem og opnå det du/i gerne vil.

Som coach har man tavshedspligt og vi efterlever ICF´s internationale forskrifter for god coaching. Det betyder blandt andet at alt hvad vi taler om bliver mellem coachen og den coachede.

95% af de tanker vi har i dag, har vi igen i morgen. Coachen faciliterer det, at få hjernen til at gå nye veje, igennem “nogle gange” frustrerende spørgsmål, som fører til nye indsigter. Kort fortalt tager vi udgangspunkt i hvor du er nu, hvor du gerne vil hen, og hvordan du kommer det. Det er vigtigt at forstå at coachen ikke rådgiver, med mindre du specifikt ønsker dette, men blot er en anden-pilot, der giver fakta og stiller spørgsmål tilbage til piloten. Piloten er dig selv. Det er dig der tager beslutninger og gøre det, der skal til, for at vi får navigeret os frem til det mål du har sat dig.

Dit udbytte af vores coaching session er en fokusering på klare mål og bevidstgørelse om de forhindringer som står i vejen for at nå dit mål.  Du får sat ord på dine værdier, regler og overbevisninger som er fundamentet for den måde du dagligt agerer. Er du i dag ikke i stand til at opnå dit mål får vi sat ord på det der skal til for at nå derhen og vi får lagt en plan for hvornår og hvordan det skal foregå.

I hver session arbejdes der videre fra sidste gang, med opfølgning på aftalte commitments. Alle sessioner tager udgangspunkt i, at den coachede har et ægte ønske om at skabe en positiv forandring.

Comments are closed.