7 Gode råd til at Booste din karriere

 

TAK for din tilmelding her er de 7 gode råd:

1. Opbyg et personligt brand. Det er ikke på facebook, du markedsfører dig bedst professionelt. Hvis ikke du allerede har en profil på LinkedIn, så start med at registrere dig der. Upload et billede, lav et kort resume og connect med dine forretningsforbindelser, tidligere studiekammerater, venner og bekendte. I dag besættes over 60% af alle jobs gennem netværksforbindelser, selv headhuntere anvender i stor stil denne metode.

2. Tag initiativ. Lige meget hvor du er i din karriere, så bliver vi nogle gange ramt af “plejer” og den ene dag tager den næste. Folk som tager initiativ bliver set. Meld dig til nye projekter; del din viden med andre, tilbyd at samle organisationen på tværs i et fælles projekt eller foreslå brainstorming om nye ideer til at optimere forretningen på den sjove, energifyldte måde.

3. Start et forandringsprojekt. Identificér noget, som kan ændre din virksomhed, din karriere og/ eller dit liv. Find eventuelle forhindringer udfordringer og problemstillinger, som du kan producere løsninger til.

4. Lær noget nyt. Vær nysgerrig og hold dig orienteret; surf artikler og viden på nettet. Hent inspiration og del den med andre.

5. Opdatér dit CV. Have det altid parat til at kunne sende til en i dit netværk, som efterspørger dine kompetencer.

6. Vær positiv og løsningsorienteret. Ingen har lyst til at være sammen med brokkehoveder og dem, der altid påpeger fejl og aldrig selv har forslag til, hvordan man kunne gøre det anderledes og bedre. Hold dig langt væk fra dem, der altid bagtaler ledelsen og aldrig ytrer sig når lederne er til stede. De er allerede spottet af ledelsen, og er du en del af det slæng, så er dine karrieremuligheder begrænsede. Når der skal vælges ledere, så leder man efter folk, der kan løse problemer og få folk til at arbejde sammen.

7. Plej dit netværk. Det gælder både opad og udad i organisationen. Din chef forventer, at du opnår de mål, I har aftalt. Du kan være den bedste holdspiller og den sjoveste kollega som alle vil være sammen med, men ignorerer du at levere resultater, så vil du aldrig kunne tilfredsstille dine chefer og rykke op i hierarkiet.

Hvis du har lyst til at Booste din karriere yderligere, så kunne et næste step være en personlig coach eller mentor.

God vind med din karriere.

venlig hilsen

Kenneth Lee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>