Coaching

TILBUD – Performance Facilitator forløb i din virksomhed Månedlig coaching i 1 år, per leder: 19.995,-
Se videoen her Performance Facilitator 

TILBUD – Executive Leadership Coaching i din virksomhed    kort forløb 5 gange 5.995 ex moms

TILBUD – Company Coaching i din virksomhed                                 1 dag 6 coachinger  7.200 ex moms ,                                                                    10 dage 60 coachinger 69.000 ex moms

Hvad er Coaching? Coaching gør det muligt for den enkelte at udvikle nye individuelle veje til at øge deres egen performance eller performance i det team som coaches. En god Coach udfordrer, støtter og supporterer dig til at finde de rigtige resurser i dig selv, så du får fokus på det der gør størst forskel og mening for dig. Coaching er efterhånden blevet en af de mest anerkendte og præstationsfremmende måder at arbejde med personlig udvikling på.
Kan Coaching betale sig?:  Gennemsnitlig ROI på coaching målt til næsten 6, ifølge en undersøgelse af 100 Senior Executive udgivet af Right Management Consultants.  John Kotter,  Professor ved Harvard Business School, som studerer organisationsudvikling har undersøgt og konstaterer at  “performance enhanced cultures”, hvor nogle af dem brugte coaching i udbredt grad, overperformede alle dem der ikke arbejdede med performance forstærkere – eksempelvis med over 300 procent vækst i salget og over 1100 procent vækst i aktiepris.Et studie frigivet af  Manchester Review om “executive coaching” viste  R.O.I. baseret på konservative kalkulationer på 5,4 gange den investerede kapital.

Foruden Performance Facalitator tilbyder bpos følgende former for coaching og alt, hvad der er understreget, eller fremhævet med fed, kan du klikke på og få yderligere information om.

Executive Leadership Coaching
Executive Leadership Coaching forløb med værktøjskasser undervejs. Månedlig sparring/mentoring fra en leder med over 20 års global ledererfaring. Klare mål, indsigt i dig selv og forståelse af dine reaktionsmønstre. Nye perspektiver, retning og fokus og bedre udnyttelse af dine resurser. Løsning af udfordringer og resultatskabelse, samt at finde din mening er indholdet.

Company Coaching i din virksomhed
Ønsker du som arbejdsgiver at tilbyde coaching i din virksomhed, er en virksomhedsløsning vejen. Vi kan nå 5-6 coaching sessioner på en dag, som frit kan tildeles de medarbejdere som har ønsket at gennemgå et forløb. Den enkeltes coachingforløb består typisk af mellem 5 og 10 sessioner.

Coaching af entreprenører/ iværksættere
Jeg har specialiseret mig i at hjælpe entrepenører og iværksættere som har en god ide, men som endnu ikke har taget springet. Vi arbejder med arbejdsmodellen DASE: (Dream Analyze Simplify Execute) med henblik på at virkeliggøre de ambitioner, Du har.

Career Coaching
Er for dig der gerne vil videre op ad stigen og finde den rette plads og udfordring og her kortlægger vi dine ambitioner og får lagt en plan for hvordan du når derhen – hurtigst muligt. Jeg rådgiver dig ligeledes om de mekanismer, der er i spil ved organisationsændringer og giver dig en objektiv vurdering om hvor godt du er positioneret til et videre forløb i den virksomhed du er i lige nu.

Life coaching
Vil du have en bedre økonomi, mere tid til det rigtige, finde den rigtige partner eller blot have hjælp til at prioritere de mange valg du bliver præsenteret for hver dag, er Life coaching et værktøj der næsten altid får skabt en positiv forandring.

Transition Coaching
I alle forandringsprocesser opstår der nye muligheder – døre bliver lukket og andre bliver åbnet, men hvordan sikrer du en god overgang fra den ene stilling til den anden, fra projekt til projekt, ved organisationsændringer, ved mergers & aquisitions. bpos arbejder specifikt med transition. Der er stor forskel på at være i en vækstvirksomhed, en opstartsvirksomhed, en virksomhed hvor man skal fastholde momentum, eller i en virksomhed hvor man kæmper for overlevelse. Forskellige dynamikker gør sig gældende for at få succes.

TEAM Coaching handler om hvor langt vi kan komme, når vi løfter i flok. Analyser og studier konkluderer ofte at et team kan accelerere de enkelte personers præstation med mere end 30%. Men det er ikke nok at ville det. Teamet skal vælge at lave justeringer i adfærd. Være villige til at ændre vaner, og være villige til at fokusere anderledes på det teamet skal løfte.
TEAM coachingen bliver derfor en forandringsproces, som løbende korrigerer teamet til maksimal samarbejde og deraf fremmes resultatskabelsen.
TEAM coaching bruges også til at løse op for konflikter og spændinger i en gruppe og her fungerer den eksterne coach, som facilitator og bølgebryder, så gruppen harmoniseres og fokus genskabes, på de fælles mål frem for uenighederne.

Du kan læse mere på http://www.coaching-af-ledere.dk