Coaching af iværksættere & entreprenører

Har du idéen, men er ikke i gang?

bpos har specialiseret sig at hjælpe entrepenører og iværksættere som har en god ide men som endnu ikke har taget springet – enten fordi de ikke kan, ikke tør eller ikke vil. Det vi gør, er at arbejde med den af bpos udviklede arbejdsmodel DASE: (Dream Analyze Simplify Execute) til at virkeliggøre de drømme, du som entreprenør har. Vi kommer bagom projektet og får kvantificeret hvad der eventuelt skal til for at realisere drømmen, og hvad der er muligt inden for den nuværende ramme. Er rammen for snæver kan vi finde en ny. Nemlig den ramme, som gør at din ide kommer ud til verden.

bpos arbejder sammen med en række business angles og investorer som kan og vil blive bragt i spil såfremt du ønsker det. Kenneth Lee tilbyder selv at indtræde i bestyrelsen for et symbolsk beløb i en nystartet virksomhed, mod en mulig gevinst på sigt, når virksomheden er flyvende.

Vores kontakt starter med at vi ringer sammen. Er der basis for mere mødes vi 1 times tid (gratis) og såfremt du/i beslutter jer for en workshop, som skal bringe drømmen frem i lyset, aftaler vi dette. Workshoppen koster 3000,- ex moms.

Comments are closed.