Life Coaching

Selvom der står nogen foran dig og viser vejen kan det nogen gange virke fuldstændig uoverskueligt og her kan det hjælpe at bruge én life coach som bringer dig op i helikopteren og får kikket  på hvad der rent faktisk sker lige omkring dig og coachen kan skabe det overblik og det fokus der gør at du som piloten i dit eget liv kan navigere derhen hvor du hellere vil være. I life coaching taler vi om alt det der har betydning for dig som privat person – og for at få optimalt ud af dette forløb er det vigtigt at du har tillid og føler dig godt tilpas med med din coach, vores første møde har dette fokus.

Søren Kirkegaard skriver i bogen ENTEN ELLER om personen Wilhelm der sætter sig ned og med livet lidt på afstand stiller spørgsmålet  “Hvem har ansvaret for, at mit liv er meningsfyldt?” Han kommer frem til at svaret er: Det har han selv og kun han, kan ændre på meningen med hans eget liv. Gennem denne indsigt tager han livet på sig som en opgave, og lever ansvarsfuldt i forholdet til sig selv og andre.

Vi går alle rundt og drømmer om forandringer mod det bedre og vores indre dialog bliver skruet op og ned i takt med vores udfordringer i hverdagen – er du en af dem der ønsker dig et sundhedscheck på privatfronten er life coaching et godt værktøj til at komme ind til kernen af dine ønsker og drømme for fremtiden.

Kunne du tænke dig et liv med mindre stress – bedre balance mellem arbejde og privatsfæren.

En bedre økonomi, mere tid til det rigtige – evt. starte din egen virksomhed – finde den rigtige partner eller blot hjælp til at prioritere mellem de mange valg vi som individer bliver præsenteret for hver dag er Life coaching et godt alternativ og et værktøj der næsten altid får skabt positiv forandring.

Det er vigtig at forstå at coaching ikke er terapi, men et værktøj der er rettet mod nutiden og fremtidige mål.

Life coaching sammensætter det bedste fra psykologien, filosofien og de nye landvindinger indenfor selvhjælps kategorien som er kommet frem de sidste 20 år.

For bpos er individuel coaching alt det der skal til, for at flytte et andet menneske, og alle de spørgsmål der kan stilles, for at den coachede opnår den selvindsigt der motiverer til at nå i mål.

Som coach har man tavshedspligt og vi efterlever ICF´s internationale foreskrifter for god coaching. Det betyder blandt andet at alt hvad vi taler om bliver mellem coachen og den coachede.

95% af de tanker vi har i dag, har vi igen i morgen. Coachen fremelsker det, at få hjernen til at gå nye veje igennem nogle gange frustrerende spørgsmål, som fører til nye indsigter. Kort fortalt tager vi udgangspunkt i hvor du er nu, hvor du gerne vil hen, og hvordan du kommer det. Det er vigtigt at forstå at coachen ikke rådgiver, med mindre du specifikt ønsker dette, men blot er en anden-pilot, der giver fakta og stiller spørgsmål tilbage til piloten. Piloten er dig selv. Det er dig der tager beslutninger og gør det, der skal til, for at vi får navigeret os frem til det mål du har sat dig.

Dit udbytte af vores coaching session er en fokusering på klare mål og bevidstgørelse om de forhindringer som står i vejen for at nå dit mål. Du får sat ord på dine værdier, regler og overbevisninger som er fudnamentet for den måde du dagligt agerer. Er du i dag ikke i stand til at opnå dit mål får vi sat ord på det der skal til for at nå derhen og vi får lagt en plan for hvornår og hvordan det skal foregå.

 Måske er det fordelagtigt for dig, der ønsker individuel coaching, at foreslå en virksomhedsaftale for din arbejdsgiver (Company Coach)

I hver session arbejdes der videre fra sidste gang, med opfølgning på aftalte commitments. Alle sessioner tager udgangspunkt i, at den coachede har et ægte ønske om at skabe en positiv forandring

 

Comments are closed.