Executive Leadership Coaching

--

 

værktøjskasser undervejs -månedlig sparring/mentoring -19.995 ex moms.

Udbytte for dig som leder:

■ Klarhed over mål
■ Indsigt i dig selv
■ Forståelse af dine reaktionsmønstre
■ Nye perspektiver
■ Retning og fokusering
■ Bedre udnyttelse af dine resurser
■ Mening
■ Løsning af udfordringer
■ Resultatskabelse

Hvad er Leadership Coaching?

Leadership handler om at lede gennem andre og de bedste ledere er gode til at gå forrest, motivere, guide og supporte og stille de rigtige spørgsmål.

Coaching handler om at stille spørgsmål, så du og dine medarbejdere finder ind til det som giver mening. Fremtidens lederstil vil være tæt integreret med coaching, fordi du leder højt uddannede mennesker med egne holdninger, som dagligt udsættes for en ny situation, som ikke er beskrevet eller sket før. Her har de brug for selvstændigt og hurtigt at kunne agere i denne kontekst.

Vi har brug for ledere, som kan skabe en hverdag, hvor de kan styrke deres teams til selv at tage de nødvendige beslutninger og derfor er ledelse i dag mere coaching, mentoring, uddelegering og anerkendelse.

I leadership coaching arbejder vi med;

■ Mod
■ Ansvar
■ Nærvær
■ Tillid
■ Tough Love

som de fem grundlæggende værdier. Vi dykker ned i dine forhindringer, udfordringer, drømme og håb, og vi får klarlagt motivationer.

Vi får brudt uhensigtsmæssig adfærd og får lagt nye planer og lavet eksekverbare tiltag, som rykker og som skaber resultat for dig og din virksomhed.

Vi mødes til 10 coachinger, som tager ca. 75 minutter hver gang, enten hos mig eller dig, eller i naturen. De første 60 min er Leadership coaching, hvor vi har fokus på en af dine drømme, mål, udfordringer eller ønsker for fremtiden.

De sidste 15 minutter gennemgår vi et værktøj som enten understøtter det, vi lige har talt om, eller som kan hjælpe dig i dit lederskab.

Eksempler på værktøjer:

■ Tid – prioritering/planlægning
■ Find de skjulte resurser
■ Uddelegering
■ Find din Passion
■ Værdier
■ Konflikthåndtering
■ Energi boosters
■ Motivation der rykker

Hvordan kommer vi i gang?

Eftersom tillid er en af de vigtigste parametre i alle relationer, så vil jeg tilbyde at vi kan mødes 45 minutter, hvor du får mulighed for at snuse til coachingen og hvor jeg også har en gave til dig i form af et lille værktøj, som har hjulpet tusindvis af ledere og som måske også vil kunne hjælpe dig.

 

Comments are closed.