Innovationsworkshop

bpos afholder workshops i samarbejde med dig med fokus på innovation.

Vi arbejder sammen med Kim Buch Madsen som er instruktør på HD uddannelsen (innovationslinjen) på Copenhagen Business School.

Formålet med innovationsworkshoppen er at få skabt idegrundlag for en ny innovation, hvad enten det er et produkt eller en service.

Vi arbejder os igennem et InnovaTopia © som tager udgangspunkt i et kendt land, som er et udtryk for jeres nuværende kendte verden.  Herfra går rejsen over en dag igennem alle former for kulturer – råvarer – tjenester – politikker – religioner og roller og perceptions øvelser samt en række små visualiserings og abstraktions øvelser. Vi slutter i den virkelige verden, med den pakke vi har fået skabt undervejs.

Vi garanterer at der på denne dag bliver skabt adskillige nye ideer, som er realistisk at forfølge i jeres nuværende setup. Sker det ikke, har dagen været gratis. Vi garanterer også at du på denne dag får vendt op og ned på mange måder at anskue verden på. Sidst men ikke mindst får du en værktøjskasse med hjem, så du selv er helt klar til at gå i gang. I den får du 10 konkrete innovationsværktøjer og 10 virkelige innovationshistorier til inspiration.

Forud for workshoppen skal i udfylde et spørgeskema på ca 20 spørgsmål som bruges til at vi har en forståelse for jeres verden men også for at tilpasse InnovaTopia © til jeres nuværende verden. Skemaet tager ca. en time at udfylde.

vi laver også foredrag – Innovation Buzz eller Business klik her

Kontakt Kenneth Lee for en uforpligtende samtale om dine muligheder.

Comments are closed.