StandUp møder – opskriften på effektive møder

Hvis du sidder i møder 15 timer om ugen bruger du 59 dage om året på det!

StandUp møder er langt mere effektive og nogen gange også sjovere og dynamikken stiger i gruppen, fordi folk ikke kan synke hen, men er nød til at involvere sig – de færreste kan stå stille ret længe af gangen.

Møder er i dag stort set kun konfliktløsning eller informations formidling, hvis man skal tro Al Pittampalli’s der i sin bog ”read this before your next meeting” blandt andet skriver: En dag gik det op for mig at systemet omkring møder er brudt sammen fordi personer i organisationer er blevet bange for at tage beslutninger, så møder er blevet den accepterede måde at ”stalle” taktisk vigtige beslutninger.
Det er selvfølgelig ikke rigtigt ved alle møder, men kan dine møder blive bedre så kan du frigive værdifuld tid til andre og måske vigtigere sager som understøtter din virksomheds mission. Book inspirationsforedraget/mini workshoppen, til din/dine afdelinger hvis du straks vil igang med at reformere måden i holder møder på – din investering i denne workshop er tjent ind på ganske få uger.

 

Comments are closed.