Hvem er bpos

bpos er Kenneth Lee.

Bpos’s mission at være den foretrukne leverandør af performance facilitering til virksomheder med internationale ambitioner og gennem performance facilitering af ledere, talenter og teams at opnå high performance og positiv udvikling af mennesker og virksomheder.

Bpos vision er at hjælpe mennesker og virksomheder med at leve et meningsfyldt og udbytterigt liv, ved at tilbyde viden, værktøjer og energi, som fører til high performance og realisering af drømme og ønskede resultater.

Gennem 20 år har jeg haft jobs i Danske virksomheder med internationale aktiviteter, som Export Manager, Business Area Manager, Global Director Sales, Adm Direktør, General Manager og Vice President. Den røde tråd har været arbejdet med high performance teams i innovative og vækstorienterede miljøer. Min internationale baggrund tæller eksport til 92 lande verden over. Se evt. min profil på LinkedIn.

Jeg har karrieremæssigt taget turen fra Marketing Assistent til Adm. Dir. Jeg har en bred ledelseserfaring fra både den grafiske branche,IT,Medicinal og HR branchen. Jeg har en lederuddannelse fra forsvaret, er Eksamineret Eksportør fra Den Danske Eksportskole, har deltaget i en lang række lederudviklingsprogrammer, og er uddannet Business & Life coach fra Manning Inspire og har taget den 2 årige  Coaching uddannelse på master niveau fra Copenhagen Coaching Center/KU og CBS.

Jeg arbejder også med Zen ledelsesfilosofi og underviser i Zen og holder Zazens og instruktion i Meditation se evt artikel fra bladet Psykolog.  Jeg arbejder med boosting af potentiale i organisationer . På Twitter kan du se og følge mange af mine inspirationskilder.

Siden 2008 (opstart af bpos) har jeg arbejdet med lederudvikling og coaching af ledere hos blandt andet, TDC, SAS institute, Microsoft og en række mindre og mellestore danske virksomheder eller ansatte i den offentlige sektor og jeg sidder i flere danske bestyrelser.

Du er velkommen til at kontakte mig, for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Du kan downloade mine kontaktdetaljer som Vcard fil ved at klikke HER

Comments are closed.