Eksempel

 

Er du ved at løbe tør for energi før du er igennem din To-Do liste?

Tidsmanagement er en umulig opgave.

Du kan ikke påvirke tiden. Du kan fremskynde eller sinke din opfattelse af den, men det ændrer ikke noget – tiden går. Og aligevel forsøger vi hver eneste dag at styre den og vi bliver mega frustreret når ikke den slår til. Nu skal jeg fortælle dig en hemmelighed, som alle godt ved men ingen vil være ved og derfor konstant fornægter:

INGEN HAR TID NOK

har du nogensinde mødt kollegaer, som påstår de har tid nok og at de har fuldstændig styr på deres tid? Hvis du har vil jeg rigtig gerne møde vedkommende for at lære den formel bedre at kende. Men hvad kan vi styre – vi kan styre vores personlige energi, for når vi føler os ovenpå og begejstrede, entusiastiske eller bare overskudsramt så stiger vores effektivitet og udnyttelse af tiden dramatisk. Når du føler du er udkørt, eller bagud, eller stresset, eller bare træt, så daler vores effektivitet også dramatisk og du får udrettet mindre, og det tager væsentligt længere tid at gøre det du har sat dig for. Så i stedet for at forsøge at finde den ekstra  time i døgnet, kan du prøve at administrere din energi i stedet.Der er rigtig mange ting som påvirker dit energiniveau og i denne mail vil jeg kun nævne nogle få.

RYD OP – alt hvad der roder dræner dig for energi, bare det at  kikke på rod kan fuldstændig tage luften ud af os. Du behøver ikke  rydde hele dit liv op – bare 5 min. hver dag dedikeret til at  fjerne ting der bare ligger i vejen, kan have en super effekt på dit velbefindende.

UNDGÅ NEGATIVE MENNESKER. Livet er for kort til at du skal tage hensyn til folk der konstant dræner dig for energi. Den hurtige løsning er: hold dig væk fra dem og hvis et er umuligt fordi i er i familie eller kollegaer så begræns tiden hver eneste gang i er sammen og start på at italesætte det som dræner dig, så de kan blive bevidste om den uhensigtsmæssighed der ligger i det.

SLUG FRØEN – er en skøn bog som handler om at starte dagen med den opgave der presser sig mest på og har størst betydning men som sikkert også kræver mest af dig – ved  at tage den først frigives rigtig meget energi resten af dagen til alle de mindre og sjove opgaver.

HOLD PAUSER for hver 45 minutter du har været aktiv – gå en tur sæt dig ned og slap af, helst alene og bare slappe af. Gør hvad du finder afslappende og beroligende. Tag evt. en kop te med udenfor.

MØD MENNESKER MED ET SMIL – vi har alle et indbygget spejl som  straks reflekterer det vores bevidsthed ser og folk der er glade udadvendte lever i gennemsnit 9 år længere end de sure brokke r…

Kost og motion og restitution er andre områder der påvirker os
energimæssigt, mere om det i en senere mail. Jeg kan desværre ikke
hjælpe dig med at give dig flere timer i døgnet, men jeg kan givet
hjælpe dig med at udnytte dem du har bedre blot ved at følge et
enkelt eller flere af ovenstående råd. Husk, det er ikke tiden der
bestemmer om vi får et indholdsrigt liv – det er os selv og den måde vi fylder energi i tiden, som skaber vores livsmening og de øjeblikke som er værd at mindes – lev i
nuet, det er muligvis det eneste eksisterende.

Venlig hilsen

Kenneth Lee

Vil du gerne tilmelde dig nyhedsbrevet

klik her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>